ЖИТТЯ

Благодійники передали Дніпропетровщині 48 багатофункціональних ліжок, протипролежневих матраців і подушок

На Дніпропетровщину доставили 48 багатофункціональних ліжок, протипролежневих матраців і подушок до них. А ще – 280 штативів під крапельниці. Це допомога від благодійників. 

Про це повідомляє Інформатор посилаючись на повідомлення пресслужби Дніпропетровської ОДА.

Сьогодні до Дніпропетровської області надійшов цінний вантаж від Християнської медичної асоціації України. 48 багатофункціональних ліжок. Кожне – з матрацом проти пролежнів і подушкою. Речі, які допомагають мінімізувати ускладнення навіть у найтяжчих випадках, передали одній з лікарень регіону.

Ліжко можна розвертати, регулювати його висоту, змінювати положення тіла. Це комфорт для пацієнта та лікаря, який оглядає, проводить процедури. Не менш важливі й протипролежневі матраци, які допомагають уникнути серйозних проблем. Бо деякі люди під час відновлювального процесу можуть тижнями залишатися нерухомими.

Розмістять ліжка у реанімації, хірургії та травматології. Там зазвичай знаходяться найтяжчі пацієнти. Загалом у цій лікарні оновили вже понад 40% ліжок.

Раніше ми повідомили про те, що у лікарні Мечникова рятують бійця з важким поранення. На Дніпропетровщині в руках у 37-річного вибухнула гранату Ф-1.

Анна Томілова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас