ЖИТТЯ

Втратив дві руки та ногу: у лікарні Мечникова рятують бійця з важким поранення

Медики Дніпра продовжують рятувати життя пораненим військовим. Так, 39-річний Антон отримав важке поранення у Бахмуті. Вибухом бійцю відірвало дві руки та ногу. Як наслідок – велика втрата крові та кома. Але лікарі-реаніматологи сотворили диво.

Про це повідомляє Інформатор Дніпро з посиланням на публікацію Сергія Риженка, головного лікаря лікарні імені Мечнікова.

Він розповів, що військовослужбовець Антон родом з Черкас. У нього є дружина та підростають дві доньки. До війни був успішним менеджером.

З моменту повномасштабного вторгнення пішов захищати Батьківщину добровольцем. В бою за Бахмут вибухом відірвало дві руки та ногу. Бронежилет та каску, відламками розбило на шматочки. Завдяки лікарям Антон активно йде на поправку та очікує на реабілітацію за кордоном. 

“Реаніматологи переливали кров, стабілізували стан. 8,5 літрів дніпровської крові було влито заради спасіння життя”, – повідомив Сергій Риженко.

9 травня у лікарні оголошено донорським днем. Всі бажаючи можуть здати кров для героїв та мирних мешканців з гарячих точок.

Раніше ми повідомили про те, що у Нікополі вантажник під час роботи вдарився головою і його паралізувало. У Покрові на пункті видачі гуманітарної допомоги багатодітна мати втратила свідомість.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас