ЖИТТЯ

Війська рф завезли на Запорізьку АЕС чергову партію військової техніки, зброї та вибухівки

Тимчасово окуповану Запорізьку АЕС загарбники продовжують перетворювати на військову базу. Так до приміщення турбінного відділення 4-го енергоблоку завезли техніку та вибухівку.

Про це повідомляє Інформатор посилаючись на повідомлення пресслужби “Енергоатома”.

Чергову партію військової техніки, зброї та вибухівки російські окупанти розмістили у приміщенні турбінного відділення 4-го енергоблока Запорізької атомної електростанції. Також відомо про зберігання військової техніки з боєкомплектами, зброї та вибухівки в інших виробничих приміщеннях ЗАЕС, зокрема й у ремонтно-механічних майстернях та на дахах енергоблоків. Раніше окупанти розмістили такі «скарби» в машинних залах спочатку першого, а згодом і другого енергоблоків станції.

“Сьогодні весь світ має об’єднати зусилля для припинення ядерного терору рф, яка порушує всі норми та вимоги ядерної та радіаційної безпеки роботи АЕС. Тому найголовнішим питанням має стати якомога швидше застосування жорстких санкцій проти підприємств атомної галузі рф та афілійованих із ними осіб.”, – йдеться у повідомленні “Енергоатома”.

Раніше ми повідомили про те, що працівники “Росатому” бояться покидати ЗАЕС, тому замовляють на станцію доставку їжі та напоїв. Також псевдокерівництво Запорізької АЕС екстрено проситься у «відпустки» до Криму.

Анна Томілова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас