ЖИТТЯ

Працівники “Росатому” бояться покидати ЗАЕС, тому замовляють на станцію доставку їжі та напоїв

Поки російські військові та колаборанти на ЗАЕС пакують речі, готуючись до «жесту доброї волі», частина росатомівців на чолі з псевдокерівництвом вже певний час не виходять за територію станції. Їжу та напої привозять їм прямо туди.

Про це повідомляє Інформатор посилаючись на повідомлення Telegram-каналу “Енергодар”.

Загарбники та росатомці в Енергодарі дуже бояться наступу ЗСУ тому намагаються не покидати територію станції. Навіть “День Труда” відсвяткували на ЗАЕС, замовили туди доставку їжі та алкогольні напої.

“До стандартного продовольчого «набору» замовили ще й дівок. Пізніше напідпитку й з «оголеними дівчатами» вешталися територією станції. Влаштовуючи «свята» з алкоголем та видовищами, рашисти кричуще порушують всі принципи та правила ядерної безпеки на захопленому ними атомному об’єкті.”, – йдеться у повідомленні.

Раніше ми повідомили про те, що псевдокерівництво Запорізької АЕС екстрено проситься у «відпустки» до Криму. Також читайте про ет, що в Енергодарі загарбники збираються «мобілізувати» молодих хлопців до російської армії. Повідомляли й про те, що на Запорізькому напрямку загарбники рили окопи і підчепили сибірську язву.

Анна Томілова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас