ЖИТТЯ

Псевдокерівництво Запорізької АЕС екстрено проситься у «відпустки» до Криму

Псевдокерівництво Запорізької АЕС виявляє бажання масово «відпочити» та відпрошуються у росіян нібито у відпустки. Та через критичний брак персоналу «керівникам» середньої ланки згоди на це не дають. А от головний колаборант станції, Юрій Чернічук, з 1-го травня вже виїхав з Енергодару до Криму.

Про це повідомляє Інформатор посилаючись на повідомлення пресслужби “Енергоатому”.

Зрадники підшукують собі шляхи для евакуації, адже розуміють, що ЗСУ вже близько, а часу на втечу залишилося зовсім небагато. Крім того колаборанти намагаються знайти собі «заміну», підбурюючи атомників ЗАЕС, щоб вони погодилися виконувати їхні обов’язки.  Запроданці, котрі зрадили Україну і мають нести відповідальність за всією суворістю закону, рятуючи себе, намагаються зламати життя, ще й патріотам.

“Вкотре закликаємо мужніх працівників Запорізької станції й надалі не підписувати жодних контрактів з ворогом, щоб не стати прямими посібниками агресора та не руйнувати власне майбутнє.”, – йдеться у повідомленні Енергоатома.

Раніше ми повідомили про те, що в Енергодарі загарбники збираються «мобілізувати» молодих хлопців до російської армії. Також на Запорізькому напрямку загарбники рили окопи і підчепили сибірську язву.

Анна Томілова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас