ЖИТТЯ

Мешканців Енергодару попереджають про небезпеку вживання сурогатного алкоголю

Все частіше з Енергодара надходять звістки про непоодинокі випадки смертельного отруєння сурогатним алкоголем. Його завезли в місто великою партією або женуть десь поруч, прямо у підвалах.

Про це повідомляє Інформатор посилаючись на повідомлення мера Енергодару Дмитра Орлова.

Росія принесла в Енергодар не лише спотворений в своїй жорстокості та насильстві «руський мир», а й такі ж потворні його традиції. Тимчасово окуповані території – не тільки про воєнні злочини. Це також території повного беззаконня за принципом права сильнішого, а не громадянського, соціального чи економічного права.

На окупованих територія нікому нема діла до ціноутворення, а тем паче до ліцензій та сертифікатів якості. Передусім це стосується продуктів харчування та медикаментів. Як виявилось, і алкоголю теж. Так все частіше з Енергодара надходять звістки про непоодинокі випадки смертельного отруєння сурогатним алкоголем.

Починаючи з 1992 року і до останнього часу до числа причин, що визначають зростання смертності в рф, відносять збільшення споживання населенням сурогатів алкоголю, а також незаконно виробленої та неякісної алкогольної продукції. Тільки у 2020 році за даними росстату унаслідок уживання контрафактного алкоголю померли 10 206 росіян.

Жовтень 2021-го року: одразу 37 померлих в Оренбурзькій області рф. Свердловська область: 40 смертей за короткий період з тих же причин. Бурятія, 2022 рік: одразу 8 померлих від отруєння алкоголем в одному маленькому селі. Таких прикладів безліч. Тепер же подібні випадки все частіше трапляються і на окупованих територіях.

“Коли від «пальонки» як мухи мруть самі окупанти – туди їм і дорога. Але випадки смертей за останній місяць є і серед місцевого населення. Тож будьте обережні і не купуйте продукцію, якість якої ви ніяк не можете перевірити.”,- пише мер Енергодару.

Раніше ми повідомили про те, що за пособництво загарбникам судитимуть заступника підрозділу ВП «Запорізька АЕС». Також про те, що відбувається в окупованому Енергодарі. Британська розвідка показала вогневі позиції росіян на будівлях реакторів ЗАЕС.

Анна Томілова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас