ЖИТТЯ

Військові розповіли про те, що відбувається в окупованому Енергодарі

Тортури місцевого населення та працівників ЗАЕС в Енергодарі продовжуються. Загарбники забирають телефони на перевірки, на станції оголошують “ракетну загрозу” та тримають людей у заручниках, також обшукують квартири. 

Про це повідомляє інформатор посилаючись на повідомлення Telegram-каналу “Безпосередньо Gachi”.

На ЗАЕС періодично раз на тиждень загарбники оголошують ракетну тривогу, тримають у заручниках станцію поки мине “ракетна загроза”. Насправді це відволікаючий маневр для станційників, у цей час там відбувається інше від очей людей, а саме приїжджають важливі люди або завантажують БК на станцію.

На станції загарбники збирають телефони на перевірку, через кілька днів у кращому разі повертають. Перевіряють грошові перекази в банкінгах, листування тощо. Сім-карти з телефонів розрізають, обшукують квартири працівників.

За межами Енергодара стоять мобільні блокпости, перевіряють телефони вибірково у жінок і чоловіків. Деякі блокпости прибрали по окупованій території на березі Енергодара. Дачі і все місто Енергодар почали патрулювати з повітря. Літають дронами, проводять такий собі контроль території.

Раніше ми повідомили про те, що британська розвідка показала вогневі позиції росіян на будівлях реакторів ЗАЕС. Також як Росія загрожує світовій ядерній безпеці на ЗАЕС. В Енергодарі загарбники посилюють тиск на місцеве населення та намагаються провести масову паспортизацію.

Анна Томілова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас