ВЛАДА

Нікополю пропонують присвоїти звання міста-героя

Нікополю пропонують присвоїти звання міста-героя. На сайті президента з’явилася відповідна петиціяАдже місто майже кожного дня перебуває під ворожими обстрілами, але мужньо тримається. 

Про це повідомляє Інформатор. Зруйновано багато будівель та міської інфраструктури, тисячі мешканців змушені були евакуюватися.

Місто Нікополь з березня живе в зоні радіаційної небезпеки, а з липня щодня піддається обстрілам загарбників з протилежного берега Каховського водосховища.

“Сміливі люди цього незламного міста роблять усе можливе для його збереження: вони волонтерять, воюють, працюють і просто вірять у краще”, – йдеться у петиції.

На даний момент петиція отримала 2205 голоси із 25 тисяч необхідних. До кінця голосування залишилось 25 днів. Підтримати петицію можна за посиланням.

Раніше ми повідомили про те, що у Червоногригорівці під час застілля чоловік підірвав гранату: постраждало четверо людей. Під Енергодаром загинув воїн-легенда з позивним “Малі”. На протилежному березі Каховського водосховища росіяни почали евакуацію топ-колаборантів.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас