ЖИТТЯ

На Дніпропетровщині дві лікарки-психіатри незаконно виписували рецепти на метадон

На Дніпропетровщині викрили двох лікарок-психіатрів у незаконній видачі рецептів. Лікарки виписували рецепти на препарати що містять наркотичний засіб чи психотропну речовину. 

Про це повідомляє Інформатор посилаючись на повідомлення пресслужби Національної поліції у Дніпропетровській області.

19 квітня у Дніпрі за місцями роботи та проживання фігуранток відбулися санкціоновані обшуки, під час яких поліцейські вилучили майже 800 пігулок метадону, печатки лікаря та підприємства, рецептурні бланки, а також журнали обліку наркотичних засобів та рецептурних бланків, медичні картки хворих осіб.

Вилучені речовини направлені на дослідження. За його результатами буде прийнято рішення про вручення фігуранткам повідомлення про підозру у скоєнні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 319 (незаконна видача рецепта на право придбання наркотичних засобів або психотропних речовин) та ст. 320 (порушення встановлених правил обігу наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів або прекурсорів) Кримінального кодексу України.

Раніше ми повідомили про те, що у Марганці 52-річний чоловік позичив у знайомого телефон та втік. Мешканця Марганця, який передавав данні про ЗСУ сину військовому рф, засудили до 15 років ув’язнення.

Анна Томілова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас