ЖИТТЯ

У Нікополі та районі ввели обмеження у поминальні дні

Під час поминальних днів нікопольські правоохоронці охоронятимуть публічний порядок у посиленому режимі. Мешканцям нікопольщини нагадують, що проводити будь-які заходи на кладовищах заборонено. 

Про це повідомляє інформатор посилаючись на повідомлення пресслужби Нікопольського районного управління поліції.

Відповідно до розпорядження Нікопольської районної військової адміністрації проводити будь-які заходи на кладовищах (місцях, відведених для поховання) особливо тих, що розташовані в зонах обстрілу артилерією армії російської федерації, заборонено. Відповідно до розпорядження, релігійні організації просять утриматись від проведення масових заходів на вказаних місцях.

У випадку виявлення на територіях кладовищ вибухонебезпечних предметів, в жодному разі не наближайтесь та негайно сповістіть відповідні служби за номерами 101 та 102 .

Також мешканців просять поставитися з розумінням та відповідальністю до вказаних заборон, необхідності дотримання комендантської години та виконувати порядок дій під час сигналів «Повітряна тривога» та «Загроза артобстрілу».

Раніше ми повідомили про те, що у Нікополі чоловік через соцмережі агітував за комуністичний режим. Також судитимуть двох мешканців Дніпропетровщини, які підтримували та виправдовували збройну агресію рф.

Анна Томілова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас