ЖИТТЯ

10-річний хлопчик, якого бабуся забрала з росії, отримав відзнаку “Бойовий Нікопольчанин”

У Нікополі 10-річний Кирило Фещенко отримав відзнаку “Бойовий Нікопольчанин” від благодійного фонду “Дітям Нікополя”. 63-річна Алла Зіпа, бабуся хлопчика, самотужки поїхала до росії, аби забрати онука.

Про це повідомляє Інформатор посилаючись на повідомлення благодійного фонду “Дітям Нікополя”.

Неймовірними труднощами Алла Зіпа забрала онука за росії. Його мати померла у перший день війни, а її чоловік відмовився всиновлювати хлопчика. Так Кирила віддали у родину подруги його матері. В якийсь момент хлопець зміг зателефонувати бабусі у Нікополь. Жінка зрозуміла, що онука потрібно негайно рятувати та вирішила самостійно їхати в росію.

Кирил прийшов до фонду вже разом з новими друзями. У фонді поговорив про уроки української, про друзів, про те, що йому дуже подобається Нікополь, та про те, що Кирило мріє про байк.

“Нам два рази повторювати не треба, бо до нас як раз завітала чарівна фея Олена Балагуш. То кататись тобі хлопче на байку дуже скоро!”, – пише Маргарита Горбаненко.

Крім того, Кирило відзначився своею проукраїнською позицією ще знаходячись у росії. Хлопчина сидів у “Чат рулетці” де натрапив на українського стрімера, та видав “базу” що до російського вторгнення в Україну.

“Будь ласка, подумайте своєю головою перш за все, що зараз відбувається. Обдумайте, та саме головне ніколи не вірте пропаганді”, – звернувся хлопчина до росіян на стрімі.

@chinaski1996 #україна🇺🇦 #рекомендації #чатрулетка #база #чатрулеткаукраинароссия #рек ♬ оригинальный звук – Chinaskii1996

Раніше ми повідомили про те, що вночі загарбники обстріляли Нікопольський район. Також про те, що відбувається в окупованому Енергодарі.

Анна Томілова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас