ЖИТТЯ

У Нікополі та Марганці затримали двох чоловіків за серію крадіжок

Поліцейські Нікополя та Марганця встановили двох чоловіків, причетних до серії крадіжок. Відомо, що зловмисники були раніше неодноразово судимі.

Про це повідомляє Інформатор посилаючись на повідомлення пресслужби Нікопольського районного управління поліції.

Правоохоронці Нікополя встановили причетність 42-річного неодноразово судимого чоловіка. Його підозрюють у скоєнні 6 крадіжок, вчинених з січня по кінець березня 2023 року. Зловмисник викрав конвектор, два мобільні телефони та понад тисячу метрів кабелю інтернет-провайдера, яку вирізав на горищах багатоповерхівок.

У Марганці 44-річний місцевий мешканець здійснив декілька крадіжок з орендованого будинку. У березні чоловік заволодів телевізором, мікрохвильовкою, фотоапаратом, колонками та іншим майном. Встановлено, що чоловік вже був раніше судимим за майнові злочини.

19 квітня чоловікам повідомили про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 4 ст. 185 (крадіжка, вчинена повторно в умовах воєнного стану) Кримінального кодексу України.

Раніше ми повідомили про те, що у Нікополі чоловік через соцмережі агітував за комуністичний режим. Також судитимуть двох мешканців Дніпропетровщини, які підтримували та виправдовували збройну агресію рф.

Анна Томілова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас