ЖИТТЯ

У Нікополі 43-річний чоловік розбив скло у двох машинах та викрав речі

Правоохоронці Нікополя викрили місцевого мешканця, підозрюваного у крадіжках з автомобілів. 43-річний чоловік за допомого каменю розбив скло у двох машинах та викрав мобільний телефон і автомобільні колонки.

Про це повідомила пресслужба районного управління поліції Нікополі, передає Інформатор.

До Нікопольського районного управління поліції звернулося двоє потерпілих. Один заявник повідомив про крадіжку з автомобіля, яка сталася вдень 14 березня поблизу одного з супермаркетів міста. Другий злочин стався в ніч з 14 на 15 березня.

Оперативники кримінальної поліції встановили, що до злочинів причетний раніше судимий 43-річний чоловік. Частину викрадених речей вдалося вилучити та повернути власникам.

В ході досудового розслідування було зібрано необхідні речові докази та 12 квітня зловмиснику було повідомлено про підозру у вчиненні двох фактів злочинів, передбачених ч. 4 ст. 185 (крадіжка, вчинена в умовах воєнного стану) Кримінального кодексу України.

Раніше ми повідомили про те, що житель Марганця орендував будинок та систематично виносив з нього побутову техніку. У Зеленодольску 35-річний місцевий мешканець викрав автівку з гаража 46-річного чоловіка.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас