ЖИТТЯ

В Дніпропетровській області десятикласник вистрелив собі у скроню через нерозділене кохання

Вночі, 9 квітня, у селі Лошкарівка Дніпропетровської області почули постріл. Виявилось, що 15-річний підліток вистрелив собі у скроню через нерозділене кохання. Пневматичний пістолет замовив на сайті OLX. 

Наразі постраждалий перебуває на амбулаторному лікуванні. Про це повідомляє Інформатор Дніпро із посиланням на власні джерела.

За попередньою інформацією, хлопець посварився зі своєю дівчиною, після чого вона вирішила розірвати стосунки. Пізніше юнак прийшов до її будинку вночі, щоб помиритися з коханою, але дівчина відмовила. Тоді десятикласник не придумав нічого кращого, аніж вистрелити собі у скроню з пневматичної зброї. Після пострілу він впав на землю. Поряд проходив небайдужий чоловік, який привів його до тями.

Попередньо встановлено, що підліток стріляв з «Флобера», який замовив в інтернеті. Наразі юнак знаходиться на амбулаторному лікуванні з діагнозом “садна в районі правої скроні”.

Інформатор просить Вас не ігнорувати депресивні стани ваших близьких. Поговоріть з ними та запропонуйте допомогу спеціаліста. Якщо виникла потреба, звертайтесь за наступними номерами:

  • 376-53-83748-07-39 – Дніпропетровський центр соціально-психологічної допомоги;
  • 767-18-41 – телефон довіри при Дніпровському міському центрі соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді;
  • 753-42-61 – кризовий центр Дніпропетровської клінічної психіатричної лікарні;
  • 753-44-96 – номер реєстратури психіатричної лікарні;
  • (099) 624-05-69(067) 737-79-11 – номери Євгена Юр’єва (для тих, у кого є час та можливість системно займатися лікуванням);
  • 0800-505-085 – гаряча лінія психологічної допомоги Дніпропетровської ОДА (працює з 14:00 до 18:00).

Раніше ми повідомили про те, що на Дніпропетровщині рятувальники допомогли чоловікові вибратися з 10-ти метрової криниці. Також про те, що підліток перечепився та впав 8-метрової висоти. Під Нікополем у 16-річного хлопця в руках вибухнув детонатор. Бригада медиків врятувала чоловіка з простріленою шиєю.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас