ЖИТТЯ

Бригада медиків з Нікополя врятувала чоловіка з простріленою шиєю

Інцидент між двома чоловіками стався 25 березня, близько 17:40. Один з них вистрелив у супротивника з пістолета типу «Флобер». На терміновий виклик відправились як правоохоронці, так і бригада медиків Нікопольської станції. 

Про це стало відомо з Facebook, передає Інформатор. Подробиці опублікував генеральний директор Дніпропетровського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Радій Шевченко.

Причиною виїзду медиків екстреної медичної допомоги було вогнепальне поранення шиї у чоловіка. По приїзду з’ясували, що потерпілий отримав травму під час конфлікту із знайомим. Поранення, яке було нанесене травматичною зброєю, виявилося серйозним. Куля, увійшовши через нижню третину шиї під кутом, травмувала не тільки органи шиї, але й грудної клітки.

Потерпілому одразу був наданий необхідний обсяг медичної допомоги: на рану накладена пов’язка, проведене знеболення, інфузійна терапія. Пацієнта госпіталізували до місцевої лікарні. Через деякий час бригадою ЕМД чоловіка транспортували до обласного лікувального закладу.

Своєчасну поміч потерпілому надали лікар Анатолій Бучинський, фельдшер  Єлизавета Дзюба. Водій “швидкої” – Леонід Шарий.

Бригада медиків з Нікополя врятувала чоловіка з простреленою шиєю

Бригада медиків з Нікополя врятувала чоловіка з простреленою шиєю

Раніше ми повідомили про те, що у Апостолово 58-річний чоловік вбив 41-річного знайомого тричі вдаривши ножем у шию. На Дніпропетровщині через ревнощі 41-річний чоловік вдарив знайомого ножем у шию.

Альона Антонова 

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас