ЖИТТЯ

Загарбники почали поступову евакуацію населення Запорізької області

8 квітня Генштаб ЗСУ повідомив, що росіяни ведуть активну підготовку до евакуації Херсонської та Запорізької областей. Уже проводяться відповідні опитування, а частині населення пропонують відправитися автобусом на півострів.

Про це повідомляє Інформатор посилаючись на повідомлення Інформатор Україна.

Загарбники продовжують атакувати цивільне населення України. За минулу добу ворог здійснив 2 ракетних та 35 авіаційних ударів, а також понад 40 обстрілів з РСЗВ. За останню добу наші захисники відбили 60 ворожих атак на цих напрямках.

В Генштабі зазначали, що росіяни почали активно готуватися до евакуації населення Запорізької та Херсонської областей до Криму. На тимчасово окупованих частинах регіону, зокрема в Мелітополі та Скадовську, уже проводять опитування щодо можливої евакуації. Росіян цікавлять наявність російського паспорта, прописка а також освіта. Періодично з цих областей уже курсують автобуси з тими, хто вирішив виїхати одразу. Самі окупанти анонсують примусову евакуацію на кінець квітня.

Раніше ми повідомили про те, що на Дніпропетровщині нагородили захисників які утримували Бахмутський напрямок. Загарбники викрали чотирьох працівників Запорізької АЕС.

Анна Томілова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас