ЖИТТЯ

Художниця з Енергодару створює листівки з видами міст і сіл Запорізької області

Трохи більше року тому енергодарська художниця Аліса жила активним творчим життям та будувала плани на майбутнє. Та після повномасштабного вторгнення її життя і плани, як і у всіх, докорінно змінилися. Аліса почала створювати патріотичні листівки з видами Енергодара та інших тимчасово окупованих міст і сіл Запорізької області.

Про це повідомляє Інформатор посилаючись на повідомлення “Медіа Центру Енергодару”.

Ідея малювати у Аліси з’явилась тоді, коли хлопцям з напрямку Енергодару потрібна була допомога. Усі гроші з продажу листівок було передано на збір розвідувального авто.

Зараз у творчому доробку Аліси є листівки з видами пам’ятних місць Енергодара, Василівки, Дніпрорудного, Кам’янки-Дніпровської та Благовіщенки. Але в планах — створення патріотичних малюнків з іншими містами і селами нашого незламного краю. За словами художниці, люди самі пропонують зобразити їхні улюблені місця — вже є замовлення на Балки, Кам’янське, Оріхів, Гуляйполе та інші.

«Задум полягає в тому, що люди самі пропонують якусь ідею малюнку, тобто що саме вони хотіли би побачити, за чим сумують найбільше. Зараз малюю нашу енергодарську набережну, бо багато хто просить саме її, для них це улюблене місце прогулянок», — зазначає художниця.

Як і будь-який митець, Аліса має свою творчу мрію. Дівчина хоче створити колекцію патріотичних листівок запорізького краю, щоб всі знали, що це була, є і буде Україна. Частину коштів від створення патріотичних листівок енергодарська художниця передає на потреби ЗСУ та вірить у найскорішу деокупацію рідного міста і перемогу України.

Раніше ми повідомили про те, що у МАГАТЕ заявили про посилення військової активності навколо Запорізької АЕС. Також Михайло Подоляк розкритикував візит Рафаеля Гроссі на Запорізьку АЕС.

Художниця з Енергодару створює листівки з видами міст і сіл Запорізької області

Художниця з Енергодару створює листівки з видами міст і сіл Запорізької області

Частину коштів від створення патріотичних листівок енергодарська художниця передає на потреби ЗСУ

Частину коштів від створення патріотичних листівок енергодарська художниця передає на потреби ЗСУ

Анна Томілова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас