ЖИТТЯ

На Дніпропетровщині запрацює сервіс “Я – Ветеран”

На Дніпропетровщині запрацює сервіс для бійців, їхніх рідних та сімей загиблих воїні. До проєкту «Я – Ветеран» долучилися 84 учасники.

Про це повідомляє Інформатор посилаючись на повідомлення пресслужби Дніпропетровської ОДА.

«Я – Ветеран» – це єдине вікно для захисників і їхніх рідних, а ще – сімей загиблих бійців. До кінця весни воно запрацює у всіх ЦНАПах області. Сервіс передбачає широкий спектр послуг – адміністративних, житлових, земельних та освітніх. Фахівці допомагатимуть й у питаннях реабілітації і оздоровлення, працевлаштування та розвитку власної справи.

Послуг понад 100. Втім поступово їх кількість збільшать до трьохсот. Фахівці, котрі працюватимуть з бійцями, пройдуть навчання. Допоможе із цим профільне міністерство.

На виконання запиту ветерана відведені будуть конкретні терміни. Звернення не проігнорують, бо воно одразу потраплятиме у єдину систему.

Цей проєкт для зручності бійців. Для того, щоб вирішуючи питання, вони не бігали по різних інстанціях. ЦНАПи працюють у системі «Віртуальний офіс». Включать у неї і сервіс «Я – Ветеран». Це дозволить моніторити надавачів послуг та контролювати терміни виконання запитів. Сервіс запровадять у всіх центральних офісах надання адміністративних послуг. Їх на Дніпропетровщині 72.

Раніше ми повідомили про те, що в бюджеті Дніпропетровщини закладено 132 млн грн на соцзахист населення. Грядуть кадрові зміни в системі охорони здоров’я: Лисак прокоментував обшук в медичному закладі Дніпра.

Анна Томілова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас