Нікополь До сайту

Протягом тижня на Дніпропетровщині браконьєри виловили риби на мільйон гривень

У період з 20 по 26 березня рибоохоронний патруль зафіксував 52 порушення законодавства у сфері охорони водних біоресурсів. Складено 29 протоколів та оформлено 6 актів виявлення та вилучення безхазяйного майна.

Про це повідомляє Інформатор посилаючись на повідомлення пресслужби Дніпропетровського рибоохоронного патруля.

Реклама

За тиждень на Дніпропетровщині у порушників вилучено 274 кілограмів водних біоресурсів та 41о одиниць заборонених знарядь лову. Накладено штрафів на суму 3 638 гривень. Збитки, завдані рибним запасам, склали 1 185 928 гривень.

За порушення правил рибальства на порушників чекає адміністративна відповідальність у вигляді штрафу 34 до 51 000 гривень, з конфіскацією знарядь і засобів вчинення правопорушення та незаконно добутих живих ресурсів або обмеженням волі на строк до трьох років.

Нагадаємо, що з 1 квітня у Дніпропетровській області стартує нерестова заборона на вилов риби. Відповідно до Правил промислового рибальства у рибогосподарських водних об’єктах України добувати водні живі ресурси у цей період заборонено.

Реклама

Раніше ми повідомили про те, що на Дніпропетровщині після зимівлі прокинулись гадюки. Також з Каховського водосховища браконьер виловив карасів на 130 тисяч гривень.

За тиждень браконьєри Дніпропетровщини виловили риби на мільйон гривень

За тиждень складено 29 протоколів

Анна Томілова

Реклама