ГРОШІ

Атака дроном та БпЛА Нікополя та сіл Марганецької громади: подробиці від поліції

27 березня армія рф атакувала Нікополь та два населених пункти Марганецької громади з БпЛА та дрону-камікадзе. Внаслідок обстрілу було поранено людину. Поліція фіксує наслідки ворожих влучань.

Про це повідомляє пресслужба районного управління поліції Нікополя, передає Інформатор.

У Нікополі через обстріл поранення отримав 51-річний чоловік. Поліцейські доставили його до медичного закладу. Руйнувань зазнав заклад освіти – пошкоджено фасад, стіни та вікна.

У Марганецькій громаді ворог завдав ударів по двох селах. Пошкоджено приватний будинок, огорожу та господарські споруди.

Ворог атакував Нікополь та два села Марганецької громади

Ворог атакував Нікополь та два села Марганецької громади

За фактом агресії рф відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 438 (порушення законів та звичаїв війни) Кримінального кодексу України. Огляд місць влучань наразі продовжується слідчо-оперативними групами поліції.

Раніше ми повідомили про те, що війська рф атакували Дніпропетровщину безпілотниками: є влучання у приватне підприємство. Мешканців Нікополя попереджають про небезпеку від дронів, яких майже не чутно в повітрі. Наші військові попереджають про високу ймовірність ворожих обстрілів. Чоловіки Нікополя йдуть до “Гвардії наступу”: до завершення кампанії залишається два тижні.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас