ЖИТТЯ

Заманив жінку в орендовану квартиру та хотів вбити: суд виніс вирок мешканцю Нікополя

У Нікополі чоловік заманив в орендовану квартиру 22-річну жінку. Зґвалтувавши її хотів вбити. Жінку врятував перехожий. На суді його вину було повністю доведено, тож чоловіка засудили до 10 років позбавлення волі.

Про це повідомляє пресслужба Нікопольської окружної прокуратури, передає Інформатор.

Інцидент стався три роки тому, в січні 2020 року. Як встановило слідство, раніше судимий чоловік через Інтернет на сайті OLX знайшов оголошення жінки, яка шукала роботу. Під вигаданим приводом надати їй роботу він запросив жінку до заздалегідь орендованої квартири.

Після того, як вона зайшла в квартиру, погрожуючи ножем, чоловік зв’язав жінці руки та зґвалтував її. Після чого, в нічний час вивів її на вулицю та хотів задушити. На щастя, жінку врятував перехожий, який вигулював собаку.

На засіданні прокурор довів вину підсудного, якого визнали винним за  ч. 1 ст.146, ч. 2 ст. 152,  ч. 3 ст. 15 ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України. Під час розгляду кримінального провадження обвинувачений визнав свою вину у вчиненні інкримінованого йому кримінального правопорушення.

Раніше ми повідомили про те, що на Дніпропетровщині до 9 років позбавлення волі засудили чоловіка, який побив та пограбував незнайомця чоловік. А також про те, що у Нікополі двоє чоловіків та жінка здійснили сім крадіжок у місцевих мешканців.

Альона Антонова         

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас