ЖИТТЯ

У Нікополі двоє чоловіків та жінка здійснили сім крадіжок у місцевих мешканців

У Нікополі правоохоронці викрили трьох чоловіків та жінку. Зловмисники причетні до семи крадіжок. 

Про це повідомляє Інформатор посилаючись на повідомлення пресслужби головного управління поліції у Дніпропетровській області.

23 лютого та 1 березня 36-річна місцева мешканка, неодноразово судима за майнові злочини, викрала у знайомого два мобільні телефони. Також оперативники встановили її причетність до крадіжки планшету з квартири в місті Нікополі, яка сталася 16 лютого.

Крім того, правоохоронці встановили 31-річного чоловіка за підозрою у двох крадіжках. 4 січня він проник до приватного будинку та викрав телевізор, а 5 лютого з підсобного приміщення викрав велосипед та автомобільні покришки. Своїми діями він спричинив потерпілому шкоду на суму майже 25 тисяч гривень.

31-річний раніше неодноразово судимий за майнові злочини житель біля одного з під’їздів міста викрав жіночу сумочку з гаманцем. Поліцейські також викрили 26-річного чоловіка у крадіжці мобільного телефону.Частину викрадених речей вдалось вилучити та повернути потерпілим.

21 березня за погодженням з Нікопольською окружною прокуратору чотирьом правопорушникам повідомили про підозру за вчинення злочину, передбачених ч. 4 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Їм загрожує позбавлення волі строком до 8 років.

Раніше ми повідомили про те, що під Нікополем на покинутій свинофермі створили нарколабораторію. А також про те, що на Дніпропетровщині затримали “чорних” лісорубів.

Анна Томілова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас