ЖИТТЯ

На Дніпропетровщині п’яний пацієнт обвинуватив фельдшерів “швидкої” у крадіжці

З якими тільки пацієнтами не доводиться мати справу співробітникам швидкої допомоги. Інколи це бувають люди неадекватні  та агресивні. І тоді тендітним жіночкам фельдшерам доводиться нелегко.

Про це повідомляє Інформатор із посиланням на Інформатор Кривий Ріг та на співробітницю екстреної медичної допомоги Кам’янського Ларису Буданцеву.

днями небайдужі мешканці міста Кам’янского викликали швидку допомогу до чоловіка, який непритомним лежав на дорозі. Як виявилося пізніше, він просто заснув від випитого алкоголю. Але ж люди цього не знали та запідозрили найгірше. Тому відтягнули чолов’ягу на узбіччя та звернулися до медиків.

Далі сталося непередбачуване, пише Буданцева: “Прибула бригада і дві тендітні дівчинки-фельдшери почали тягти це тіло в санітарний автомобіль, щоб його бідного зігріти і затягли, поклали на ноші. І тут все почалось: воно зігрілось і почало буянити, лізти битися і звинувачувати, що вони його обікрали. Медики вимушені були викликати наряд поліції, щоб «хворого» заспокоїти. Дівчата написали заяву в поліцію”.

П’яний пацієнт обвинуватив фельдшерів "швидкої" у крадіжці

П’яний пацієнт обвинуватив фельдшерів “швидкої” у крадіжці

Що буде далі, невідомо. Але медики продовжують сумлінно виконувати свій службовий обов’язок по відношенню навіть до таких зовсім невдячних пацієнтів.

Раніше ми повідомили про те, що в лікарні Дніпра медики по шматочкам збирають тіло Захисника. П’ять бригад “швидкої” рятували життя під час обстрілу Марганцю.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас