ЖИТТЯ

Дітей з Енергодару почали вивозити до Москви

Росіяни вигадали чергову причину, щоб вивезти маленьких енергодарців до рф. Цього разу – під приводом додаткового «обстеження».

Про це повідомляє Telegramканал “Енергодар”, – передає Інформатор.

На жаль, є випадки, коли через дітей батьків схиляють до співпраці з ворогом, змушуючи погоджуватися на будь-які умови.

“Та під яким би соусом це не подавалося, ми вже знаємо, що викрадати українську дітвору – одна із поширених у нинішній війні практик окупантів.

Потім вони називають сотні причин, щоб не повертати малечу їхнім батькам. Або й куди гірше: змушують дорослих їхати в росію самостійно забирати звідти дітей, а далі влаштовують проблеми з перетином кордону назад в Україну” , – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, окупанти вже не вперше роблять енергодарських дітей своїми заручниками. Восени рашисти вивезли сотні дітей з міста та найближчих населених пунктів до таборів Криму та Краснодарського краю рф. Згодом загарбники поставили батьків перед фактом, що діти «затримуються на відпочинку в росії на невизначений термін», наказали передати теплі речі та «заспокоїли», що діти ходитимуть там до школи.

Раніше ми писали про те, що заступник міського голови Енергодару Іван Самойдюк вперше розповів про 333 днів полону. У моргу Енергодара знаходяться близько 30 тіл військових рф.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас