ВЛАДА

У Нікополі триває набір добровольців до “Гвардії наступу”: як записатися

Аби посилити українські сили оборони саме у наступальних діях зі звільнення усіх окупованих територій, триває набір добровольців до “Гвардії наступу”. Долучившись до нових підрозділів, кожен може зробити свій внесок у нашу спільну справу та наблизити день Перемоги України. Комплектування цих бригад ґрунтується саме на наборі високомотивованих кадрів.

Про це повідомляє голова Нікопольської РВА Євген Євтушенко, передає Інформатор. Більш детально про підрозділи, можна дізнатись – тут.

Головний фокус – на особистостях. На людях, які здатні самостійно ухвалювати рішення, мотивованих звільняти українську землю та наших людей.

Спілкування із добровольцями та запис у нові підрозділи відбувається у Центрі надання адміністративних послуг за адресою: Нікополь, вул. Електрометалургів, 3. Графік роботи: понеділок – субота з 8:00 до 17:00. Долучитися до «Гвардії наступу» можна також онлайн, заповнивши заявку на сайті.

Набір кандидатів до штурмової бригади Національної поліції України «Лють» проводиться щоденно у Нікопольському районному управлінні поліції та відділеннях РУП у Покрові, Марганці та смт. Томаківки.

Отримати консультацію можна за телефонами: (099) 157-49-55 та (099) 157-49-69 або на сайті Наполіції України в “Системі відбору кадрів для Національної поліції України”

Раніше ми повідомили про те, як поліцейський з Марганцю вступив до “Люті”. Читайте також:  як відбувається набір добровольців до штурмових бригад у Нікополі та області.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас