ВЛАДА

Жителі Нікополя і області мають повернути вогнепальну зброю та боєприпаси, які отримали на початку війни

Повернути вогнепальну зброю та боєприпаси жителі Дніпропетровщини мають протягом 10 днів. Такі терміни озвучив сьогодні на нараді з правоохоронцями очільник Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак.

Про це повідомляє Інформатор, із посиланням на офіційний Telegramканал.

Справа в тому, що на початку повномасштабного вторгнення цивільним громадянам надали зброю для захисту їхніх родин та домівок. Коли ситуація в регіоні стабілізувалася, частина людей повернула зброю. Решта залишила «на руках».

Списки цих громадян відомі, оприлюднювати їх поки не будемо. Ще раз наголосили, у них є 10 днів, починаючи з сьогоднішнього, на повернення зброї в установленому порядку.

Також на нараді обговорили питання щодо активізації розмінування територій. Його слід завершити до початку весняних польових робіт.

“Крім того, з правоохоронцями говорили про продовження наведення ладу у криміногенній ситуації регіону. Виконання озвучених вимог контролюватиму особисто. Сектору оборони подякував за проведену роботу та побажав не зупинятися на досягнутому”, – сказал Лисак.

Раніше ми повідомили про те, що на Дніпропетровщині 500 мисливців просять про відкриття сезону полювання. На Дніпропетровщині розпочався прийом заявок на матеріальну допомогу родинам загиблих мирних жителів.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас