ЖИТТЯ

Про відкриття сезону полювання на Дніпропетровщині просять 500 мисливців

В Дніпропетровській області почастішали запитання щодо сезону полювання. Поки що, він закритий. За законодавством наступний розпочнеться з серпня місяця.

Про відкриття сезону полювання просять 500 мисливців області. Це була б потужна та професійна підтримка «Гвардії Наступу», відмічає голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак, передає Інформатор.

Мисливцям нагадали, що у зв’язку з воєнним станом на Дніпропетровщині наразі діє розпорядження про заборону відвідування лісів. Це право є виключно у лісників. Наразі вони відпрацьовують заходи щодо таксації, як необхідної норми для збереження наших лісів, а також їх флори та фауни, повідомив Лисак.

“Усім, хто так сильно любить гострі відчуття від зброї в руках. Хто не може жити без полювання і чекати відкриття сезону не хоче. Хто отримує задоволення від впольованих тварин, маю пораду: записуйтеся до Стрілецьких батальйонів або до одного з 8 штурмових батальйонів «Гвардії Наступу»!”, – радить новий очільник області.

Зробити це можна заповнивши анкету кандидата на сайті або в одному з ЦНАПів області, перелік яких зазначений на сайті.

Раніше ми повідомили про те, що у Дніпропетровській області змінилися правила рибальства. Змінилась добова норма вилову на одного рибалку.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас