ЖИТТЯ

“Товариш по чарці” штовхнув на запалену газову піч: у Кривому Розі чоловік отримав 70% опіків тіла

26 лютого, о 7:00, до “швидкої” Кривого Рогу надійшов виклик з привод опіків всього тіла. На допомогу медиків чекав 20-річний чоловік в стані алкогольного сп’яніння. Він повідомив, що після вживання алкоголю “товариш по чарці” штовхнув його на запалену газову піч.

Про це повідомляє Інформатор посилаючись на повідомлення Інформатор Кривий Ріг.

Після огляду медиками було встановлено, що у чоловіка 70% опіків різних ділянок тіла. Після надання екстреної медичної допомоги постраждалий з діагнозом: термічний опік полум’ям тулуба, верхніх та нижніх кінцівок I-IIa ступеня, гостра алкогольна інтоксикація, був госпіталізований до опікового відділення.

“Алкоголь є найбільш поширеною причиною виникнення психічних та поведінкових розладів. Люди, які часто вживають спиртні напої, з часом перестають критично оцінювати і себе, і навколишнє середовище. Під впливом алкоголю людина втрачає здатність керувати собою, не контролює свої дії і робить необдумані вчинки, які зазвичай закінчуються трагічно”, – кажуть медики.

Раніше ми повідомили про те, що на Дніпропетровщині ледь не вчаділа 37-річна матір та двоє дітей. Детальніше про подію читайте тут.

Анна Томілова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас