ЖИТТЯ

На Дніпропетровщині ледь не вчаділа 37-річна матір та двоє дітей

Випадки отруєння чадним газом в цьому опалювальному сезоні не зменшуються і виникають знову і знову. Так у Кам’янському ледь не вчаділа 37-річна матір та двоє дітей. 

Про це повідомляє Інформатор посилаючись на повідомлення Радія Шевченко.

27 лютого, о 12:33, на «103» надійшов виклик з міста Кам’янське. Чоловік повідомив про втрату свідомості у жінки і двох дітей. На виклик терміново виїхала бригада “швидкої”.

За 7 хвилин бригада прибула на місце виклику, де з’ясувалось, що сім’я ВПО із Бахмута: мати 37 років і двоє дітей: 10 і 16 років.  Поки батько приймав душ, використовуючи газовий котел, вийшовши із ванної кімнати, виявив всіх, лежачих на підлозі, хриплячих, без свідомості.

На допомогу бригаді викликана ще одна бригада. Всім постраждалим відразу стала надаватись екстрена медична допомога в повному обсязі, свідомість відновилась, але стан залишався важким. З діагнозом: «Отруєння чадним газом» дівчину у важкому стані і хлопчика стані середньої важкості госпіталізовано в КП «РМЦЗ»ДОР» м. Дніпро, мати у важкому стані в Кам’янську лікарню ШМД.

Раніше ми повідомили про те, що у лікарні Дніпра врятували життя та психічне здоровья 30-річного Захисника. Детальніше про лікування читайте тут.

Анна Томілова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас