ЖИТТЯ

На Дніпропетровщині перекрили канал збуту метадону із щомісячним обігом 1 млн грн 

В листопаді 2022 року, мешканка Кам’янського створила та очолила наркоугрупування, до складу якого залучила чотирьох учасників. Відповідно до розробленого плану, жінка закуповувала наркотичний засіб метадон. Решта – займалися фасуванням та розповсюдженням наркотиків шляхом «закладок» на території міста. Продаж наркотиків відбувався через месенджер «Telegram», оплату за «товар» приймали на банківські картки. Щомісяця така діяльність приносила підозрюваним 1 млн грн прибутку.

Про це повідомляє відділ інформаційної політики Дніпропетровської обласної прокуратури, передає Інформатор.

Під час проведення 13 санкціонованих обшуків за місцями проживання фігурантів вилучено 250 грамів метадону, електронні ваги, мобільні телефони, банківські карти, гранату Ф-1, патрони, грошові кошти. Орієнтовна вартість вилученого за цінами «чорного» ринку становить понад 500 тис грн.

На Дніпропетровщині перекрили канал збуту метадону 

На Дніпропетровщині перекрили канал збуту метадону

Мешканка Кам’янського створила та очолила наркоугруповання

Мешканка Кам’янського створила та очолила наркоугруповання

Щомісячний обіг складав 1 млн грн 

Щомісячний обіг складав 1 млн грн

Наразі всіх учасників затримано у порядку ст. 208 КПК України.  Прокурори скерували до суду клопотання про обрання підозрюваним запобіжних заходів у вигляді тримання під вартою.

Розповсюджували наркотичний засіб метадон

Розповсюджували наркотичний засіб метадон

За процесуального керівництва Дніпропетровської обласної прокуратури повідомлено про підозру організатору та чотирьом учасникам організованої групи за фактом незаконного придбання, зберігання, перевезення та збуту наркотичних засобів (ч. 3 ст. 27, ч. 3 ст. 307 Кримінального кодексу України).

Раніше ми повідомили про те, що на Дніпропетровщині викрили колишніх посадовців, які привласнили бюджетні кошти на придбання електроенергії. Мешканець Марганцю створив наркобізнес зі щомісячним обігом понад 1,5 млн грн. Наразі всі фігуранти перебувають під вартою.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас