ЖИТТЯ

Мешканець Марганцю створив наркобізнес зі щомісячним обігом понад 1,5 млн грн

Судитимуть учасників злочинної організації з Марганцю. Вони налагодили наркобізнес зі щомісячним обігом понад 1,5 млн грн. Наразі всі фігуранти перебувають під вартою.

Про це повідомляє відділ інформаційної політики Дніпропетровської обласної прокуратури, передає Інформатор.

Злочинну організацію, яка займалась виготовленням і збутом психотропної речовини – метамфетаміну, мешканець Марганцю. До «бізнесу» він залучив ще чотирьох знайомих. Вони виконували свої функції за заздалегідь узгодженим планом.

Виготовляли психотроп в орендованих приміщеннях. Замовлення приймали через месенджери, а збували «з рук в руки» на території Нікопольського району та області.

Оплата проводилась готівкою та на банківські картки, а отримані кошти розподілялися між учасниками. Щомісячно обіг з реалізації складав понад 1,5 млн грн.

Судитимуть учасників злочинної організації з Марганцю

Судитимуть учасників злочинної організації з Марганцю

У ході санкціонованих обшуків за місцем мешкання та в автомобілях обвинувачених, вилучено психотропну речовину, комп’ютерну техніку, мобільні телефони і грошові кошти у сумі майже 700 000 грн.

Наразі всі учасники перебувають під вартою.

За процесуального керівництва Дніпропетровської обласної прокуратури направлено до суду обвинувальний акт стосовно організатора і чотирьох учасників злочинної організації за фактами незаконного виготовлення, зберігання, перевезення та збуту психотропних речовин в особливо великих розмірах (ч.ч. 1, 2 ст. 255, ч.ч. 2,3 ст. 27, ч. 4 ст. 28, ч. 3 ст. 307 Кримінального кодексу України).

Раніше Інформатор писав про шахраїв, які ошукали людей на понад мільйон гривень. Вони продавали неіснуючі товари й послуги.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас