ЖИТТЯ

Під Мелітополем «втомився» залізничний міст, яким окупанти перевозили важке озброєння на Запорізький та Донецький напрямки

29 січня, на тимчасово окупованій території Запорізької області зазнав руйнувань черговий логістичний шлях загарбників. «Втомився» залізничний міст поблизу села Світлодолинське Мелітопольського району, який є невід’ємною частиною логістичної артерії «Мелітополь – Токмак – Чернігівка – Донбас».

Про це повідомив міський голова Мелітополя Іван Федоров. передає Інформатор.

Він зазначив, що з початку окупації у березні 2022 року рашисти використовували цей міст для поставки важкого озброєння, боєприпасів і військової техніки на фронт, а саме на Запорізький та Донецький напрямки.
«Цей міст руйнується вже вдруге. Вперше це було в травні: рашисти декілька місяців намагалися його відновити, щось їм вдалося, але тепер він знову не функціонує», — розповів в ефірі національного телемарафону очільник Мелітополя.

Він додав, що загалом логістика окупантів в регіоні зараз зовсім не та, якою вона була їм доступна в березні або квітні.

«Після того, як «втомився» кримський міст, 70% транспорту на півострів йде безпосередньо через Мелітополь. Ми з вами пам’ятаємо, як декілька місяців тому було зруйновано один з автомобільних шляхопроводів від Мелітополя до Бердянська. Це один з п’яти шляхів, яким можна проїхати до Криму. Також майже щомісяця щось трапляється із залізничними мостами.

Окупанти чітко розуміють, що всі їхні шляхи логістики — під контролем Сил спротиву, і цією інформацією володіють наші збройні сили і спецслужби», — підкреслив Федоров.

Раніше ми повідомили про те, що у Запорізькій області на міні підірвався автомобіль. Подробиці – тут.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас