ЖИТТЯ

У Запорізькій області на міні підірвався автомобіль

У неділю, 29 січня, в районі Кам’янського по дорозі із окупованої Василівці Запорізької області на міні підірвався автомобіль із місцевими мешканцями. Зазначено, що легковий автомобіль з причепом, в якому знаходилися тварини та птахи, виїхав із Запоріжжя та рухався у бік Василівки.

Ймовірно, власник авто та його пасажир мали прописку в одному з розташованих поблизу сіл, тому отримали дозвіл на виїзд із обласного центру. Про це повідомляє Інформатор з посиланням на Інформатор Україна та РІА-Мелітополь.

Як повідомляється, сьогодні вранці у “сірій зоні” біля села Кам’янське Василівського району ворожій міні підірвався цивільний автомобіль. Біля села Кам’янське авто наїхало на міну та вибухнуло. Обидва пасажири загинули. У соцмережах шукають родичів загиблих, щоб вони могли забрати тіла.

Як відомо, ще у грудні російські загарбники закрили проїзд в обидві сторони через КПП у Василівці. Обіцяли дозволити проїзд із 15 січня, але цього не сталося.

Раніше ми повідомили про те, що мер повідомив подробиці ранкового обстрілу по Нікополю. На Запорізькому напрямку військові рф продовжують зазнавати втрат. Подробиці – тут.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас