ВЛАДА

Стало відомо, куди задіяли електрогенератори, які отримав Нікополь

19 січня Нікополь отримав електрогенератори від Міжнародної неурядової організації «ACTED Ukraine». Пристрої використовують під час припинення подачі центральної електрики. Наразі стало відомо, як їх розподілили по місту.

Про це повідомив мер Нікополя під час спілкування з журналістами, передає Інформатор.

Стало відомо, що 5 електрогенераторів з Нікополя відправили військовим на донецький напрямок. Інші пристрої задіяні в критичній інфраструктурі Нікополя. Окрім того, вони використовуються в “Пунктах Незламності” та знаходяться у резервному фонді, бо генератори, на жаль, виходять із строю.

Нікополь закупив багато генераторів, не чекаючи коли їх нададуть. Працювали з кількома фондами. Наразі отримали саме потужні генератори. Закупити їх було неможливо не через брак коштів, а за їх відсутністю, пояснює мер.

“Ті, що отримали, часткового в резервному фонді, частково задіяні в інфраструктурі міста. Якщо буде повний локдаун, саме необхідно повинно бути у місті – зв’язок, вода, електрика. Саме такі, потужні генератори в цьому допоможуть”, – каже мер дякуючи благодійникам.

Наразі у Нікополі цілодобово працюють 11 “Пунктів Незламності”. Вони забезпечені всім необхідним обладнанням. Їх адреси можна знайти – тут.

На старті відкриття ще одного пункту по вулиці В. Усова в Міському будинку культури. За потреби містян “Пункти Незламності” з’являться у інших районах Нікополя.

Раніше ми повідомили про те, що вдень окупанти вдарили з РСЗВ і важкої артилерії по трьом громадам Нікопольського району. Надвечір Дніпропетровщина повернулася до стабілізаційних вимкнень завдяки роботі наших енергетиків. Подробиці – тут.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас