ЖИТТЯ

Нікополь отримав 13 електрогенераторів

13 генераторів передала для Нікополя Міжнародна неурядова організація «ACTED Ukraine». Ці пристрої будуть постачати електроенергію під час припинення подачі центральної електрики. Проте, куди саме будуть встановлені генератори, в повідомленні не йдеться. 

Про це повідомляє Інформатор із посиланням на міськраду Нікополя.

Генератори наше місто отримало завдяки співпраці з міжнародними благодійними організаціями, а саме «ACTED Ukraine». Вона впровадила свою діяльність завдяки фінансовій підтримці USAID’s Bureau for Humanitarian Assistance, в рамках Консорціуму Реагування у партнерстві з громадською організацію «Харт» та Нікопольською міською радою.

“Генератори будуть постачати електричну енергією під час припинення подачі центральної електрики. А це й можливість зігрітися, приготувати їжу, зарядити гаджети та інше. Все, що необхідно людям для того, щоб більш-менш комфортно переживати постійні відключення електропостачання в нашому регіоні”, – йдеться в повідомленні.

Нікополь отримав 13 електрогенераторів

Нікополь отримав 13 електрогенераторів

Куди саме будуть встановлені генератори, не повідомляють

Куди саме будуть встановлені генератори, не повідомляють

Нагадаємо, у Нікополі та області повернули стабілізаційні відключення електроенергії.  Покарали три обленерго за недотримання графіків відключення світла в України. Подробиці – тут. Чи відключатимуть енергетики світло у Нікополі та області за скаргами від сусідів. Подробиці – тут.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас