ВЛАДА

У Нікополі ворог зруйнував і пошкодив більше 2470 об’єктів

У Нікополі ситуація з обстрілами залишається складною. Кілька ночей містяни спали у тиші, проте зранку та вдень окупанти нагадали про себе. Розслаблятися не можна, бо війна не вщухає. Сьогодні протягом дня військові рф неодноразово обстрілювали Нікопольщину

Про це повідомив мер Нікополя Олександр Саюк під час спілкування з журналістами, передає Інформатор.

У Нікополі внаслідок обстрілів окупантами пошкоджено і зруйновано 2471 об’єкт. Звісно їх ще не відновили.

“За свої кошти ніколи не відбудуємо все зруйноване. Звичайно, ми передаємо в электронному вигляді всі наші пошкодження, щоб потім все це відновили в масштабах нашої держави”, – каже мер.

За його словами, кричущі питання – розбиті дахи і вікна майже закрили. Останні зруйновані об’єкти або самі мешканці полагодили з нашою допомогою, або ми зробили тимчасову консервацію до моменту экспертних оцінок і капремонтів, пояснює Олександр Саюк.

Він звертається до містян, якщо ви не склали акт про пошкодження майна внаслідок обстрілів, зробіть це. Адже процес формування пошкоджень йде саме з боку держави, яка виділяє на це кошти.

Стало відомо, куди задіяли електрогенератори, які отримав Нікополь. Вдень окупанти вдарили з РСЗВ і важкої артилерії по трьом громадам Нікопольського району. Надвечір Дніпропетровщина повернулася до стабілізаційних вимкнень завдяки роботі наших енергетиків. Подробиці – тут.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас