ЖИТТЯ

Ворог випустив по Запоріжжю ракету С-300: серед травмованих діти 9 та 15 років

Вночі, 16 січня, ворог завдав ракетного удару Запоріжжю та передмістю. Є руйнування об’єктів цивільної, житлової та промислової інфраструктури. На місці працюють всі відповідні служби.

Про це Інформатору стало відомо з офіційного Telegramканалу Оперативна інформація Запорізького краю.

В наслідок влучання ракети С-300 у житлову забудову в центрі міста Запоріжжя від вибухової хвилі постраждав п’ятиповерховий будинок: вибиті вікна та двері, пошкоджено систему опалення будівлі. Травми від уламків та скла отримали 5 людей з них 2 дитини 9 та 15 років. Ліквідацією наслідків влучання займаються усі відповідні служби.

Ворог випустив по Запоріжжю ракету С-300

Ворог випустив по Запоріжжю ракету С-300

Також ворог влучив ракетою С-300 на територію одного з підприємств легкої промисловості Кушугумської громади. Виникла пожежа в ангарі, де зберігалася готова до реалізації продукція. На щастя, люди при цьому залишились неушкодженими. Збитки від дій терористів встановлюються.

Раніше ми повідомили про те, що у Дніпрі загинуло подружжя з Нікополя, яке переховувалось від обстрілів. Зранку повідомили, що у Дніпрі кільскість загиблих від ракетної атаки зросла до 35. У Дніпрі загинув відомий тренер з боксу. У момент вибуху дружина з дітьми чекала батька на вулиці.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас