ЖИТТЯ

Як росія виправдовує наслідки ракетного удару по будинку у Дніпрі

14 січня війська рф атакували Дніпро. Російська ракета Х-22 поцілила у житловий будинок та вщент зруйнувала під’їзд з першого по дев’ятий поверх. На місці події досі працюють всі служби. Рятувальна операція ще й досі триває. 

Свої дії “мінубіства” вже почало спростовувати. Та доводити, що будівлю нібито зруйнували самі українці. Про це повідомляє Інформатор з посиланням на Інформатор Дніпро.

Спочатку рф спробувала перенести вину на бійців “АЗОВу”. Після — на Службу безпеки України та вибух газу. Про це докладніше читайте нижче.

Перша версія

Один з пропагандистів посилається на розповідь дніпрянина, який нібито сам вийшов з ним на зв’язок та повідомив, що будинок “склався” так, як будинок, який вибухнув 15 років тому у Дніпрі. За його словами, наразі СБУ вигнала всіх мешканців. Ба більше, місце оточено, знімати забороняють. При цьому там працюють “правильні” фотографи та відеооператори.

Друга версія

Інше вороже видання пише що до руйнування будинку призвів вибух газу, спричинений влучанням української зенітної ракети.

“Зважаючи на все, в черговий раз відзначилася українська ППО, яка влучила по житловому будинку в Дніпропетровську. Ушкодження будівлі настільки серйозні, що практично однозначно можна стверджувати, що мала місце вторинна детонація (можливо вибух побутового газу). Ні сама ракета ППО, ні навіть російська крилата ракета не могла б викликати таких фатальних руйнувань – в будинку обвалився проліт”, – пишуть пропагандисти.

Третя версія

Вибух та обвал будинку — справа рук бійців “Азов”. Головною метою якого було звинуватити ні в чому не винну расєю.

“Відвернути увагу суспільства від здачі Соледара та кількості при цьому жертв серед ЗСУ, а також нові звинувачення рф у нелюдяності перед зустріччю представників НАТО з українського питання”, — написали пропагандисти.

Інформатор просить вас не вірити всьому, що пишуть в Інтернеті. Будь ласка, довіряйте тільки перевіреній інформації.

Раніше ми повідомили про те, що у Дніпрі загинув відомий тренер з боксу. У момент вибуху дружина з дітьми чекала батька на вулиці.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас