ЖИТТЯ

Мешканці будинку у Дніпрі розповіли, як вони пережили трагічний день

14 січня у Дніпрі війська рф зруйнували багатоповерхівку. В під‘їздах було 72 квартири. На місце одразу виїхали екстрені служби. Наразі відомо про 30 загиблих людей. 

Мешканці зруйнованого будинку розповіли, як вони пережили трагічний день. Про це повідомляє Інформатор з посиланням на Інформатор Дніпро.

Чоловік, родина якого мешкала у знищеному під’їзді, в момент вибуху знаходився на паркінгу. Вже через декілька хвилин він був біля руїн. Чоловік розповів, що його наречена вилетіла з 8 поверху і на неї впала плита.

Пан Олександр був на виїзді. Та вже через пів години після трагедії приїхав до будинку. Помешкання, в якому минуло все його дитинство та юність, зруйноване.

“Слава Богу, що мати жива. Її вивели хлопці. В момент вибуху вона знаходилась на кухні. На щастя, віконна рама її не зачепила. Вона (мати – ред.) там в пилюці, в темряві намагалася спіймати кішку Мурку, але вона була дуже налякана”, — ділиться Олександр.

В момент потужного удару пані Олена разом з чоловіком готувала обід. Спочатку подумали, що ракета впала в якийсь інший будинок, або спрацювало ППО.

“Ми вийшли у під’їзд і все почало сипатися. Ми схопити своїх котів та кошенят, в нас маленькі та вибігли на вулицю. У нас вікна, все повилітало. Було дуже лячно, але ми впорались”, — згадує Олена.

Знаходилась вдома і пані Настя зі своїми дітьми. Відразу після вибуху з квартири вилетіли вікна.

“Ми самі вийшли одразу після вибуху. В мене двоє дітей, я їх відвезла та собаку до родичів. Намагалася їх заспокоїти, вони не сильно перелякалися. Потім повернулися”, — ділиться Настя.

Так виглядає зруйнований будинок у Дніпрі з висоти. Автор відео: Денис Мінін

Як росія виправдовує наслідки ракетного удару по будинку у Дніпрі – тут. Пошукова операція триває. Вже відомо про 30 загиблих. У Дніпрі загинув відомий тренер з боксу. У момент вибуху дружина з дітьми чекала батька на вулиці.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас