ЖИТТЯ

У всіх постраждалих доставлених у Мечникова обличчя були залиті кров’ю

Головний лікар Мечникова Сергій Риженко розповів про стан постраждалих від ворожого удару у Дніпрі. Ракета влучила у багатоповерхівку. Наразі відомо про 21 загиблого. Крики людей ще й досі чутно. Їх шукають під завалами

Одяг разом із плоттю вирваний зі шматками по всьому тілу, пише Риженко. Всі доставлені до Мечникова присипані будівельним пилом. Дізнатися та визначити вік майже неможливо. Про це Інформатору стало відомо з Facebook.

У голову, груди, живіт, кінцівки позалітали металеві уламки, бетон та каміння, розповідає головний лікар. Навколо постраждалих стояв нелюдський крик близьких. Стогін поранених і рев тих, хто впізнав своїх рідних.

Лікарі Мечникова, які були вихідні, за лічені хвилини були у приймальному відділенні та рятували поранених. Їхній досвід був просто безцінний.

“Дуже вдячний: Сергію Косульникову, Vitaliy Peleh, Тамарі Шевченко, Олег Топка, Тарас Гаценко, Maxim Makarenkov, Валерий Томилин, Вячеслав Гришин, Владимир Дубина, Анатолий Галущак, Александр Машин, всім лікарям, медсестрам та волонтерам, які були разом з нами”, – подякував Риженко.

Він розповів про 8-річну дівчину, який пощастило вижити. Дитина була поруч із вибухом. Відламками посікло її обличчя, залишивши тяжку пам’ять про війну у рідному Дніпрі біля свого будинку. Всі надавали їй допомогу з любов’ю, як своїй дитині, розуміючи душевну травму, написав головний лікар Мечникова.

У голову, груди, живіт, кінцівки позалітали металеві уламки, бетон та каміння

У голову, груди, живіт, кінцівки позалітали металеві уламки, бетон та каміння

Раніше ми повідомили про те, що з-під завалів багатоповерхівки у Дніпрі дістали жінку. На трагедію у Дніпрі відреагував Президент України Володимир Зеленський, а міський голова Дніпра Борис Філатов розповів, куди могли цілити росіяни. З п’ятого поверху зруйнованого будинку у Дніпрі врятували дівчину. Через трагедію у місті оголосили триденний траур.  Наразі на місці влучення російської ракети під завалами розшукується понад 30 людей.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас