ЖИТТЯ

Лапи, збиті в кров: у Дніпрі поряд з рятувальниками людей під завалами шукають собаки

У Дніпрі шукати людей під завалами зруйнованого будинку допомагають собаки. Операція порятунку тривала всі ніч і наразі продовжуються. Відомо про 21 загиблого. Доля понад 30 людей наразі не відома. 

Про це повідомляє Інформатор з посиланням на “Дніпро обласний”.

На місці атаки працюють 11 кінологів та 7 собак-універсалів пошуково-рятувального кінологічного загону «Антарес» із Павлограду. Універсалами їх називають, бо вони шукають як живих, так і тіла.

Павлоградці прибули до Дніпра вчора о 18:30 та всю ніч брали участь у пошуках. Крім того, до пошуків залучено 4 кінологічні розрахунки Міжрегіонального центру швидкого реагування ДСНС з міста Ромни.

Нагадаємо, у суботу, 14 січня, мешканці Дніпра почули вибух. Сталося це приблизно о 15:39. На той час повітряна тривога в області тривала вже понад півтори години, оскільки росіяни завдали масований ракетний удар по українських містах. Сили ППО збили 6 з 8 ракет над Дніпропетровською областю. Нажаль, у Дніпрі ракета Х-22 влучила у багатоповерхівку на Перемозі. Один з під’їздів будинку повністю «склався» від вибуху.

Раніше ми повідомили про те, що з-під завалів багатоповерхівки у Дніпрі дістали жінку. У всіх постраждалих доставлених у Мечникова обличчя були залиті кров’ю. На трагедію у Дніпрі відреагував Президент України Володимир Зеленський, а міський голова Дніпра Борис Філатов розповів, куди могли цілити росіяни. З п’ятого поверху зруйнованого будинку у Дніпрі врятували дівчину. Через трагедію у місті оголосили триденний траур.  Наразі на місці влучення російської ракети під завалами розшукується понад 30 людей.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас