ЖИТТЯ

Загарбники на Запорізькому напрямку мріють поїхати воювати в Сирію

Українські захисники на Запорізькому напрямку влаштовують таке пекло загарбникам, що ті мріють втекти на війну в Сирію. Про це свідчить нова телефонна розмова російського десантника з дружиною, яку перехопили співробітники Служби безпеки України.

Про це повідомляє Інформатор посилаючись на повідомлення “Медіа Центру Енергодару”.

Маючи досвід участі у сирійській війні, окупант розраховував на легкі перемоги і в Україні. Та потрапивши під вогонь ЗСУ на Запорізькому напрямку, зрозумів свою помилку. І вже заздрить своїм колегам, яких планують відправити до Сирії.

«Иванычу за*бись – в Сирию поедет. Он и ещё один. На шару. Поедут под Рязань на учёбу, на сапёров. И поедут в Сирию», -розповідає в телефонній розмові окупант.

Натомість йому разом із залишками східного воєнного округу доведеться протистояти ЗСУ, які методично знищують елітні десантно-штурмові війська рф. Сам десантник визнає, що їхня розвідка не працює, а в українських захисників кращі й екіпіровка, й озброєння.

«Нас просто кидают против артиллерии, пехоту… Нам сказали: в деревню зашли там что-то 20 человек. Заехать надо, выкинуть их. Мы поехали, а там 4 танка и пехотных х*ева гора… мы даже до деревни не смогли доехать, нас раз*бали по дороге. Второго батальона вообще уже не существует. У нас от штатной роты человек 20 осталось», – поскаржився загарбник.

Раніше ми повідомили про те, що під Енергодаром окупант під час розбірок зі співслужбовцями підірвав себе гранатою. Детальніше тут.

Анна Томілова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас