ЖИТТЯ

На Дніпропетровщині 78-річний чоловік отримав 20% опіків тіла заправляючи гасову лампу

Через пошкодження електромереж внаслідок ракетних атак по Україні тривають відключення електропостачання. Незламні Українці застосовують різноманітні прилади для обігріву та освітлення осель, запалюють свічки та гасові лампи. Однак, не слід забувати, що порушення правил користування цими засобами освітлення може призвести до трагедії.

Про це повідомляє Інформатор посилаючись на повідомлення Радія Шевченко.

В Новомосковському районі, чоловік 78 років заправляв гасову лампу власноруч. А коли він запалив лампу, стався вибух, і палаючий гас виплеснувся на ноги господаря. Вмить загорілись синтетичні речі, які чоловік загасив сам. Згодом викликав “швидку”.

За 10 хвилин на місці події була бригада Новомосковської станції екстренної медичної доомоги. Постраждалому була надана вчасна та якісна екстрена медична допомога: периферичний венозний доступ, знеболення, асептичні пов’язки, інфузія кристалоїдних розчинів, киснева підтримка. З діагнозом ” Термічний опік полум’ям обох нижніх кінцівок, сідниць І-ІІ ступеню з площею ураження 20-22%” постраждалий був госпіталізований до КП ” Новомосковська ЦРЛІЛ” ДОР”.

Раніше ми повідомили про те, що житель Апостолово на вулиці намагався продати гранатомет з боєприпасами. Детальніше тут.

Анна Томілова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас