ЖИТТЯ

Під Енергодаром окупант під час розбірок зі співслужбовцями підірвав себе гранатою

Поблизу Василівки стався інцидент із самогубством військовослужбовця рф через образи з боку співслужбовців. 35-річний мешканець Ростова-на-Дону вадим сергєєв, підірвав себе гранатою у спробі вбити своїх кривдників.

Про це повідомляє Інформатор посилаючись на повідомлення “Медіа Центру Енергодару”.

Згідно з розслідуванням, яке провів представник командування військової частини підполковник Гасанов, інцидент стався 24 грудня на території тимчасово окупованої частини Василівського району, у селі Зелений Гай. Рядовий Вадим Сергєєв прибув до села о 15:30, і тоді між ним та двома співслужбовцями — сержантом Далгатом Мірзоєвим та рядовим Рінатом Урашевим — трапився словесний конфлікт. Дагестанці почали вимагати гроші, які Сергєєв начебто був їм винен. Також вони погрожували сексуальним насиллям та розправою над матір’ю і дружиною сергєєва представниками дагестанського земляцтва у Ростові, якщо той не поверне борг.

Під час суперечки Сергєєв дістав гранату, зірвав чеку і привів боєприпас в дію, тримаючи гранату в руці. Дагестанці встигли відбігти на безпечну відстань та укритися, тому не отримали серйозних поранень. Сам окупант-контрактник загинув, не доживши до свого 36-річчя тиждень.

У службовій довідці російського командування зазначається, що це не перший інцидент між Сергєєвим та його співслужбовцями. Протягом листопада-грудня він скаржився на вимагання грошей та побої з боку Мірзоєва та Урашева, але ніхто на це не звертав уваги, тому знущання дагестанців тривали. На документі підполковник Гасанов зазначив, що реальна історія «нікому не цікава» та слід написати, що Сергєєв загинув через недбальство, а Урашова з Мірзоєвим треба відправити на передову.

Раніше ми повідомили про те, що Україна просить відправити миротворців ООН на Запорізьку АЕС. Детальніше тут.

Анна Томілова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас