ЖИТТЯ

Щастя через край: у Мечникова врятували захисника, який пережив кому

У лікарні Мечникова рятують тяжкопораненого захисника. Снаряд вибухнув за три метри від нього, забравши багато крові  залишивши важкі поранення на його тілі. Чоловік пережив кому і наразі відправиться до рідного міста на реабілітацію.

Про щасливий порятунок розповів гендиректор лікарні Мечникова Сергій Риженко, передає Інформатор.

Октай – один із десятка тисяч врятованих в Мечникова. Кома, ШВЛ, реанімація Мечникова, операції, все тепер позаду.

“Приїхала дружина з сестрою. Від хвилювання у всіх пересохло горло, не могли говорити. Сльозами залиті обличчя. І лише міцні обійми показують радість. Зібралися на реабілітацію додому до Вінниці. Щастя через край. Разом хотіли говорити та разом мовчали”, – розповідає Риженко.

На початку 2023 року у Октая народиться син – первісток. Вони разом чекають на зустріч найщасливішого Нового року для їхньої родини.

“Ми разом прожили найважчий рік нашого життя. Розлуки, поранення, річки сліз, радість та мрії. З однією долею на всіх зустрічаємо Новий рік”, – ділиться найболючішим головний лікар.

Раніше ми повідомили про те, що у Мечникова лікарі рятують життя пораненій. Подробиці – тут. Також медики медики врятували воїна з уламковим пораненням кістки. Детальніше – тут. У Мечникова лікарі борються за життя рятувальників, які підірвалися розміновуючи будинки.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас