Нікополь До сайту

На Дніпропетровщині подружжя засудили до 12 років позбавлення волі за розбещення 3-річної дівчинки

Дніпропетровська обласна прокуратура відстояла у суді апеляційної інстанції покарання у вигляді 12 років позбавлення волі двом мешканцям Дніпропетровщини. Подружжя вчиняло розпусні дії до своєї 3-х річної дитини. Також чоловік з дружною виготовляли та розповсюджували дитячу порнографію.

Про це повідомляє Інформатор посилаючись на повідомлення пресслужби обласної Дніпропетровської прокуратури.

Реклама

Слідство встановило, що з липня 2019 до січня 2020 року батько та мати розбещували свою трирічну доньку. Відволікаючи мобільним телефоном, жінка вчиняла розпусні дії щодо дівчинки, а чоловік здійснював фото та відеозйомку порнографічного характеру. У подальшому фото та відео вони розповсюджували в Інтернеті через месенджер.

Під час проведення обшуку за місцем проживання подружжя вилучено фото та відеоматеріали із дитячою порнографією на мобільних телефонах та флешнакопичувачах, окрім цього, було виявлено сліп-пакети з канабісом.

У червні 2022 року обвинувачених визнано винними у вчиненні інкримінованих злочинів та засуджено до 9 років позбавлення волі. Прокурори не погодилися з вироком суду першої інстанції у зв’язку з м’якістю та оскаржили його в апеляційному порядку.

Реклама

Дніпровський апеляційний суд, ретельно дослідивши матеріали, підтримав позицію сторони обвинувачення та ухвалив новий вирок. Наразі вирок набрав законної сили.

Раніше ми повідомили про те, що на Дніпропетровщині 28-річний чоловік знущався над дітьми та знімав порно. Детальніше тут.

Анна Томілова

Реклама