ЖИТТЯ

У Кривому Розі затримали 19-річного юнака який підірвав гранату на вулиці

У Кривому Розі 19-річний хлопець підірвав гранату на вулиці. Внаслідок вибуху ніхто не постраждав.

Про це повідомляє Інформатор посилаючись на повідомлення пресслужби головного управління Національної поліції у Дніпропетровській області.

Подія трапилась 26 грудня близько 21:00 на одній з вулиць Інгулецького району Кривого Рогу. На місце події прибула слідчо-оперативна група та вибухотехніки. Поліцейські вилучили фрагменти корпусу гранати та важіль запалу. За попередніми даними, стався вибух гранати РГД-5. Також неподалік від місця вибуху поліцейські знайшли гранату Ф-1.

Правоохоронці з’ясували, що боєприпас кинув 19-річний хлопець. За його словами, гранати він знайшов. Всі обставини злочину та походження боєприпасів поліцейські встановлять в ході досудового розслідування.

Наразі порушника затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Вирішується питання про повідомлення йому про підозру та обрання запобіжного заходу.

За вказаним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. Вирішується питання про відкриття кримінального провадження за ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України

Раніше ми повідомили про те, що на Дніпропетровщині 83-річний чоловік ударив дружину ножем у серце. Жінка померла на місці.

Анна Томілова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас