ЖИТТЯ

На Дніпропетровщині працюють 360 Пунктів незламності: адреси у Нікополі

На Дніпропетровщині розгорнуті та працюють понад 360 Пунктів незламності. Вони є в усіх районах області. Укомплектовані генераторами, обігрівачами, запасом води, аптечками. 

про це повідомляє Інформатор посилаючись на повідомлення пресслужби Дніпропетровської ОДА.

У Пунктах незламності можна зарядити телефони, зігрітися, попрацювати за ноутбуком. Випити гарячого чаю або кави. Є дитячі куточки для найменших відвідувачів. Стаціонарні Пункти незламності розташовуються у навчальних закладах, бібліотеках, старостатах, сільрадах. Мобільні намети розгорнули й працівники ДСНС.

Підприємці області облаштували майже півтисячі власних локацій незламності. І їх кількість щодня збільшується. Вже долучилися, зокрема, АЗС, аптеки, супермаркети, відділення банків. Облаштували місця для підзарядки гаджетів та обігріву. Під час святкового періоду усі Пункти незламності Дніпропетровщини працюватимуть у звичному режимі.

«Ще більш ніж 70 пунктів готові до розгортання. Вирішується питання їх дооснащення. Суттєво допоможуть генератори від Німеччини. Наші партнери передали 370 штук на 150 тисяч євро», – розповів перший заступник Дніпропетровської ОВА.

Мешканцям радять заздалегідь дізнатися адресу найближчої локації безпеки. Аби одразу знати, куди йти в разі потреби.

Адреси Пунктів незламності у Нікополі:

  • Виконком
  • Райадміністрація
  • вулиця Княжа
  • вулиця Довгалівська

Подивитися розташування Пунктів незламності можна на сайті обласної військової адміністрації. Інтерактивна мапа є й на сайті nezlamnist.gov.ua. Перелік постійно оновлюється.

Раніше ми повідомили про те, як врятувати продукти, коли довго немає світла та як перевірити їх свіжість. Детальніше тут.

Анна Томілова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас