ЖИТТЯ

Погода в Нікополі: чи буде сніг на Новий рік

Вже скоро українці святкуватимуть Новий Рік. Настрій, цього річ, кепський, та й відсутність снігу не додає казкової миті.  Яка погода чекає нас на зимові свята спрогнозували синоптики. 

Інформатор розбирався, що приготувала нам новорічна ніч.

За даними sinoptik.ua, 31 грудня у Нікополі буде тепло — стовпчики термометрів показуватимуть +6°. З самого ранку буде триматися ясна погода. Без опадів, тож снігу не буде. На щастя, не дощитиме.

За даними gismeteo.ua, 31 грудня у Нікополі температура сягне 6° тепла. У місті буде ясно. 1 січня знову очікується +6°. За прогнозами синоптиків, буде невеличкий дощ.

За даними meteo.gov.ua, 31 грудня хмари на небі у Нікополі з’являться лише ввечері. Проте погода порадує теплом — +6°. Опадів не очікується.

Зазначимо, що погода може змінюватися. Та ймовірність, що у Новий рік випаде сніг дуже низька. Та ваш настрій не повинен залежати від виду за вікном. Радійте життю та завжди посміхайтесь новому дню.

Раніше ми повідомили про те, чи будуть в Україні вимикати світло на Новий рік. Які обмеження діятимуть в Україні на зимові свята. Детальніше – тут.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас