ЖИТТЯ

У лісгоспі на Дніпропетровщині жінки зрубали дві ялинки та намагались принести їх додому

Різдвяні та новорічні свята вже скоро та, на жаль, деякі громадяни вдаються до незаконних дій. Так, учора, 13 рудня, двоє жінок зрубали дві ялинки у Новокодацькому лісгоспі та намагались віднести їх додому. Це побачили працівники лісгоспу і зателефонували на “102”.

Про це повідомляє Інформатор із посиланням на пресслужбу патрульної поліції Дніпропетровської області.

На виклик прибув екіпаж патрульної поліції. Інформація підтвердилася. Поліцейські викликали оперативну групу та передали затриманих слідчим.

Жінки зрубали дві ялинки та намагались принести їх додому

Жінки зрубали дві ялинки та намагались принести їх додому

Нагадуємо, що згідно ст. 246 Кримінального кодексу України. незаконна порубка дерев і чагарників у лісах, захисних та інших лісових на­садженнях, що заподіяло істотну шкоду, а також вчинення таких дій у заповід­никах або на територіях та об’єктах природно-заповідного фонду, або в інших особливо охоронюваних лісах карається штрафом від 50 до 100 неоподатковуваних мінімумів до­ходів громадян. Або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років, або позбавленням волі на той самий строк, з конфіскацією незаконно добутого.

Раніше ми повідомили про те, що на Дніпропетровщині 46-річна жінка з мисливської рушниці застрелила коханця. На Дніпропетровщині пара вчинила бійку та погрожувала дітям.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас